2021-02-16 17:03:59• hírek • Szatmár.ro

Férjétől félt, ezért hagyta egy lépcsőházban párnapos kislányát egy nő

A férfi hamar ütött – és nem akart újabb gyermeket.

Néhány napja került ki a romániai sajtóba a hír, hogy Râmnicu Vâlcean egy tömbház lépcsőházában egy csecsemőt találtak. Az egészséges kisbaba köldökén a csipesz nem egyezett meg a helyi kórházban használatossal, ezért sokan arra gyanakodtak, hogy egy szomszédos megyéből került a baba a helyre, ahol megtalálták.


Most viszont feladta magát a gyermek édesanyja: egy 35 éves nő, aki egy ideig pedagógusként dolgozott. A tettét azzal magyarázta, hogy az őt gyakran bántalmazó férje nem akart a két már meglévő gyermekük mellé egy harmadikat, ezért a terhességet eltitkolta, a kisbabának pedig egy autóban adott életet, mindenféle orvosi asszisztencia nélkül.


A babát pár napig az autóban „nevelte”, aztán döntött úgy, hogy inkább magára hagyja egy lépcsőházban. Előbb megetette a babát, majd egy autós gyermekülésben, vastagon felöltöztetve hagyta magára. A gyermeket a tömbház egyik lakója találta meg és azonnal értesítette a rendőrséget.


A vizsgálat során kiderült, hogy a nőt nagyon megviselte lelkileg az eset, ezért beutalják őt egy rehabilitációs központba. A gyermek állami gondozásba került, ám arról nincs hír, hogy a férj ellen bármiféle vizsgálatot indítottak volna.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: